Pradžia

Įrašai

Futbolo turnyre treti!

06-FutbA    Rugsėjo 26 dieną kovoti dėl LSDP Kupiškio rajono skyriaus taurių į Alizavos pagrindinę mokyklą susirinko septynios Kupiškio rajono bendrojo lavinimo ugdymo įstaigų futbolininkų komandos.

Pirmame rate mūsų mokyklos futbolininkai lygiosiomis (3:3) sužaidė su Salamiesčio ir Antašavos jungtine komanda ir 4:1 pralaimėjo Alizavos komandai. Tačiau antrame rate mūsų futbolininkai žaidė labai organizuotai ir darniai rezultatu 4:0 sutriuškindami  Šepetos Almos  Adamkienės pagrindinės mokyklos futbolininkus. Skapiškėnams pergalę ir trečią vietą turnyre užtikrino taiklūs Irmanto Baltrūno, Karolio Velk ir Lino Giedrio smūgiai. Žiūrovus sužavėjo nepaprastai vikrus ir budrus vartininkas Gabrielius Vilimas.

  Dėl pirmos ir antros vietų susirungė Alizavos ir Noriūnų Jono Černiaus pagrindinių mokyklų futbolininkai. Turnyro nugalėtojais tapo aikštelės šeimininkai. Įteikdamas nugalėtojų taures, LSDP Kupiškio rajono skyriaus pirmininkas A. Cesevičius padėkojo jauniesiems futbolininkams už gražų žaidimą, palinkėjo kitais metais surinkti dar gausesnį būrį sportininkų. Renginio rėmėjų UAB „Dovalda“ ir UAB „Agla“ prizais buvo apdovanoti šeši geriausi turnyro žaidėjai. Tarp jų ir mūsų  mokyklos  septintokas Gabrielius Vilimas.

  Trečios vietos laimėtojai – penktokai: Mantas Juzėnas, Titas Bakanas, Dovydas Uldukis, šeštokas Mintautas Lekavičius, septintokai: Paulius Mikalajūnas, Gabrielius Vilimas, Rokas Puciata,  aštuntokai: Rytis Klimka, Džiugas  Meilus, Karolis Velk,  Linas Giedrys, Irmantas Baltrūnas, dešimtokė Karolina Vilimaitė.

Mokytojas Irmantas Šap

06-FutbA2

06-FutbA3

06-FutbA4