Pradžia

Įrašai

Sėkmė piešinių apie sportą konkurse

Paint-OL0    Kovo 1 dieną baigėsi rajoninis piešinių konkursas, skirtas Lietuvos šimtmečiui ir XXIII žiemos olimpinėms žaidynėms. Piešinių konkurse dalyvavo penkios Kupiškio rajono mokyklos:

Noriūnų pagrindinė mokykla,  Subačiaus gimnazija, Kupiškio Lauryno Stuokos -Gucevičiaus gimnazija, Kupiškio Povilo Matulionio progimnazija  ir Skapiškio pagrindinė mokykla. Konkursui pristatyti 74 mokinių darbai. Iš jų buvo atrinkti patys originaliausi ir geriausiai temą atskleidę piešiniai.

  Džiaugiamės, kad 7-8 klasių mokinių grupėje I vietą užėmė Orinta Aleknaitė. Mokinės kūrybinis darbas iš kitų piešinių išsiskyrė originalumu ir puikiu spalviniu sprendimu.

  Kovo 12 d. Kupiškio Povilo Matulionio progimnazijoje vyko irklavimo treniruokliais varžybos, kurių metu visi mokiniai ir progimnazijos svečiai galėjo apžiūrėti piešinių konkurse dalyvavusių mokinių ir laureatų  kūrybinių darbų parodą. Renginyje dalyvavęs Nacionalinės slidinėjimo asociacijos prezidentas Algirdas Raslanas mokinių darbus įvertino aukščiausiu balu. Po irklavimo varžybų buvo apdovanoti  šešiolika geriausių piešinių autorių. Mokiniams  buvo įteikti diplomai, simbolinės dovanėlės  ir bilietai į Anykščių baseiną.

Mokytoja Lina Riaubienė

Paint-OL1

Paint-OL2

Paint-OL3

Paint-OL4