Pradžia

Įrašai

Prizinių vietų kraitis lietuvių kalbos olimpiadose bei konkursuose

LietKlb     Šiais mokslo metais mūsų mokyklos mokiniai pelnė nemažai prizinių vietų  beveik visuose rajoniniuose lietuvių kalbos konkursuose ir olimpiadose, taip pat edukaciniame lietuvių kalbos ir literatūros konkurse „Olympis 2017 “. 

Sausio 25 dieną vykusioje Rajoninėje 9 – 12 klasių lietuvių kalbos olimpiadoje dešimtos klasės mokinė I. Kucinaitė iškovojo II vietą.

  Balandžio 4 dieną rajono 4 -5 klasių mokinių raštingumo konkurse „Mažasis diktantas“ penktokė A. Matusevičiūtė laimėjo II vietą, o tos pačios klasės mokinė G. Tijušaitė – III.

  Rajono 5 - 8 klasių mokinių lietuvių kalbos olimpiadoje, vykusioje balandžio 6 dieną, šeštos klasės mokinė O. Aleknaitė iškovojo II vietą, o aštuntokas L. Aleliūnas  - III.

 Taip pat džiaugiamės ir Rajoniniame meninio skaitymo konkurse penktokės A. Matusevičiūtės iškovota II vieta bei lietuvių kalbos ir literatūros konkurse „Olympis 2017“ šeštokės O. Aleknaitės pelnytais I laipsnio diplomais ir medaliais, iškovotais penktokių G. Tijušaitės II, D. Šybaitės ir A. Matusevičiūtės III laipsnio diplomais (apie tai jau rašyta ankstesniuose straipsniuose).

  Mokiniams konkursams ir olimpiadoms pasirengti padėjo lietuvių kalbos mokytojos N. Bagdonavičienė ir A. Jankevičienė.

  Dėkojame prizininkams už rezultatyvų, atsakingą atstovavimą mokyklai ir labai džiaugiamės jų pasiekimais. Galbūt kitąmet pavyks pelnyti ir pirmųjų vietų?

  Mokytoja A. Jankevičienė