Pradžia

Įrašai

Kelionė į Trakus ir Vilnių pažangiausiesiems

Pazang   Šiais mokslo metais mokinių individuali pažanga buvo skatinama įvairiais metodais ir būdais. Vienas iš jų – „Traukinukas“. Jis riedėjo kiekvieną savaitę pirmyn matuodamas kiekvienos klasės mokinių individualią pažangą.

Mokslo metų pabaigoje paaiškėjo, jog iš 5 – 10 klasių toliausiai nukeliavo nuo pat pradžių pirmavę penktokai. Antri buvo nedaug nuo penktokų atsilikę šeštokai. Nugalėtojams buvo padovanota kelionė ir edukacinis užsiėmimas. Buvo nuspręsta aplankyti dvi Lietuvos sostines:  Vilnių ir Trakus. Kartu keliavo ir pažangiausi kitų klasių mokiniai. Juos lydėjo 5 ir 6 klasių auklėtojos A. Jankevičienė ir R. Mačionienė.

  Iš pradžių apsilankėme Trakuose. Pilyje dalyvavome edukaciniame užsiėmime „Pasivaikščiojimas su Vytautu Didžiuoju“: klausėmės gidės pasakojimo, ieškojome kunigaikščio atvaizdų tarp pilies eksponatų, gaminome medalius su Vytauto Didžiojo atvaizdu, Gediminaičių stulpais. Po to skubėjome į prieplauką, iš kurios tęsėme kelionę laivu „Skaistis“. Pasigrožėję nuostabiais vaizdais, nusipirkę prisiminimui suvenyrų, išvykome į Vilnių.

   Dabartinėje Lietuvos sostinėje šį kartą mokinių pageidavimu apsilankėme batutų parke „Skypark“. Smagiai prisišokinėję ir nupirkę lauktuvių namiškiams, kupini malonių įspūdžių ir džiugios nuotaikos, grįžome namo.

Mokytoja A. Jankevičienė     

Pažangiausių mokinių išvyka