Pradžia

Įrašai

Naujametinės šventės mokykloje

Nustebink    Naujieji metai – tai viena iš smagiausių švenčių. Naujametinės šventės mokykloje vyko gruodžio 19 dieną - pradinukai rinkosi į Kalėdinį rytmetį, o vyresniųjų klasių mokiniai dalyvavo popietėje „Nustebink Kalėdas“.

   Gruodžio mėnesio pradžioje paveikslai pradinukų aikštelėse pasipuošė naujomis spalvomis. Tęsdami projektą „Metų laikai“, mokinukai savo rudeninius piešinius papuošė snaigėmis ir sniego gniūžtėmis. Taip primindami, kad sulaukėme žiemos.

   Artėjant Kalėdoms, gruodžio 15 dieną,  rudenišką nuotaiką pridengė suspindusios žiemos puokštės. Vaikų ir jų tėvelių pastangomis šventinė nuotaika  lydėjo visą savaitę.

   Gruodžio 19 d. 9 valandą pradinių klasių mokiniai, mokytojai, tėveliai, svečiai rinkosi prie Kalėdų eglutės. Keista, bet šiemet ji visus pasitiko nepasipuošusi. Tikybos mokytojos Žydros padedami, vaikai prisiminė Kalėdų šventės prasmę ir simbolius. Štai tada visų klasių mokinukai ir papuošė eglutę ne bet kokiais, o pačių gamintais ir simbolinę prasmę turinčiais žaisliukais. Kalėdinę nuotaiką padėjo sukurti ir muzikos mokytojos Vilmos vadovaujamų vaikų Kalėdinės giesmės ir dainelės.

   O kokios Kalėdos be dovanų! Kiekviena klasė dovanojo žiūrovams po nuotaikingą pasirodymą. Visas linksmybes stebėjo ir Kalėdų senelis. Žinoma, neliko nei vieno, negavusio dovanų.

   Išlydėję senelį, šventės dalyviai išskubėjo į klases, kuriose laukė vaišės ir linksmybės. 

  11 valandą 5 – 10 klasių mokiniai rinkosi į popietę „Nustebink Kalėdas“. Kiekviena klasė buvo pasiruošusi nustebinti žiūrovus ir komisiją, kurią sudarė Kalėdų seneliu ir snieguolėmis persirengę dešimtokai.

 Mokiniai paruošė linksmas, nuotaikingas ir išradingas programas:  buvo suvaidintos „Šreko Kalėdos“,  parodyta televizijos laida su pačiomis „aktualiausiomis“ naujienomis, vyko muzikinis šou su smagiais šokiais ir dainomis, savo rankų miklumą demonstravo klounas, buvo stebimasi nufilmuotu dešimtokų gatvės gimnastų  pasirodymu.

Karnavalas-14