Pradžia

Įrašai

Respublikinė gerumo akcija

GA-2013  Respublikinei gerumo akcijai  ,,Kalėdinis sveikinimas vienišam žmogui“ pradėta ruoštis lapkričio mėnesį. Projekto ,,Naktis mokykloje“ metu 18 mokinių dirbo meno artelėje.

   Vadovaujami mokytojos Linos Stanislovaitytės - Bukauskienės, jie pagamino ypač gražių  kalėdinių atvirukų. Tai buvo tik pradžia, nes kalėdiniai   atvirukai dar buvo  kuriami  namuose bei mokykloje   visą mėnesį. Mokiniai  žinodami, kad jų darbeliai bus skirti vienišiems, sergantiems, likimo nuskriaustiems žmonėms, stengėsi  juose parašyti kuo šiltesnius sveikinimus ir linkėjimus. Tuo metu ,,Smagračio“ būrelio nariai kartu su mokytoja Nijole Bagdonavičiene ruošė meninę programėlę. Gruodžio 19 dieną  aplankyti  Kupiškio socialinės globos namai ir Kupiškio ligoninės slaugos skyrius. Mokiniai sveikino visus su artėjančiomis šventėmis, dovanojo atvirukus, linkėdami kuo daugiau sveikatos, gerų  žmonių pagalbos ir supratingumo, ypač šiltai buvo sutiktas  nuotaikingas spektakliukas ,,Greitoji pagalba“.

   Grįžtant į mokyklą, kalbėta apie kiekvienam žmogui svarbius dalykus: sveikatą, artimus žmones,  šeimą, apie tai, kaip svarbu tai suprasti ir įvertinti. Džiaugtasi, kad  parodytas gerumas ir dėmesys nors truputį praskaidrino vienišų, sergančių žmonių kasdienybę.

Gerumo akcija 2013